За Нас

about-us
lskdjnfskdf

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Ние от „Акватон-Б”  предлагаме проектиране и изграждане на висококачествени автоматизирани поливни системи, капкови напоителни системи. Проектиране и изграждане на помпени станции.

about-us

ЕТАПИ НА РАБОТА

Етапите по които протича монтирането на поливна система преминават през изкопно-насипни работи, полагане на тръбната разгъвка, монтаж на електромагнитни клапани и разпръсквачи, монтаж на програматора, тест и настройка.

ddddasd

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЕКИП

Също така „Акватон-Б” разполага с високо квалифициран екип от специалисти способен да проектира и монтира автоматизирани поливни системи. В голяма част от случаите, екипът трябва да взема решения на място по промяна на първоначалният проект на поливната система, съгласувайки го с изискванията на клиента и идеите заложени в проекта.

rain-bird

ВИСОК КЛАС МАТЕРИАЛИ

Фирма „Акватон-Б” залага изключително на качеството на вложените материали и затова работим само с продуктите на RAIN BIRD,доказали експлоатационните си качества в цял свят.

avtomatiziran-klapan
Употребата им е свързана с автоматизацията на поливната система

Електромагнитни клапани 

programator-rain-bird
Автоматизират процеса на напояване (компютърът на поливната система)

Програматори

мозъкът на поливната система
razpraskvachi
Инсталират се скрито под замята. При пуск чрез налягането на водата стеблото изскача и започва да напоява площта.

Разпръсквачи

датчик-за-дъжд
Датчикът за дъжд спира системата скоро след като е започнало да вали. Настройка на максимално дълъг период на изключване на системата.

Датчик за дъжд